søndag 23. september 2007

Vinkartongveske er ferdig

Nå er den ferdig. Ble litt stor, men gjør nok helt sikkert nytten. Neste gang får jeg ha noen masker mindre. Den ble ganske stilig.


Bak er den slik. Tovet hjerte med Canto,

og jeg brukte denne kjekke maskinen, ER10 heter den.Jeg har også strikket firkanttøfler, og de ble kjempestore, hva skjer nå for tiden ? finner nok ingen med slike bein. Vet ikke helt hvordan det ble slik, for jeg har laget flere par tidligere.


Så har jeg begyndt litt på bunaden, det går ikke fort, men har noen år på meg ennå.Denne rosen skal være på vesken, skal se om jeg får gjordt den delen ferdig i dag kanskje.


Har et par sømprosjekter også på gang, men det er liten tid til å sy. Skal se om jeg får sydd litt i morgen, har lyst til å maskinbrodere også siden jeg kjøpte meg noen boderier i går kveld.

4 kommentarer:

RenateAlice sa...

Så fin vinkartongveska di ble!!

Får nesten litt dårlig samvittighet for at den ble litt stor, men sånn er det vel med alle oppskrifter egentlig, ingen strikker helt likt, og da kan det for noen være nødvendig å justere litt på veske nr 2. Lykke til videre med strikkingen! Og ha en flott dag!! :)

malla-b sa...

Eg har tagget deg. Sjå bloggen min.

Rita sa...

Heisann, jeg har og tagget deg. Se bloggen min

LivM sa...

Hei, inne på bloggerunden så kom jeg over din blogg. Bunaden din blir nydelig, men det er litt av en jobb du har foran deg. Flott vinkartongveske også. Ha en fin søndag!!