søndag 20. januar 2013

Litt søndags-aktiviteter.

Sigrun hadde laget et så fint teppe. Både jeg og flere andre lurte på teknikken hennes, og nå har hun vært så snill og lagt ut bildeforklaring på bloggen sin. Du finner det her.
Har startet i dag med knall rosa trekanter. Fant ut at den skal bli litt lengre, så nå er det gjordt klar for noen flere trekanter.
Dette blir en frisk gang med glade farger.

Vinden var ganske kald, men det var godt å få litt frisk luft allikevel.
Fant frem skøytene. Her i lag med minstejenta - fliring var det ihvertfall :)


Vil også på tampen av uka si tusen takk for alle de koselige og oppmuntrende kommentarer om mine prosjekter :)  Det er veldig kjekt !!


8 kommentarer:

RyumQuilt sa...

Det blir en flott løper i nydelige farger. Denne teknikken så jeg og i bloggen hennes, og har bestemt tenkt å teste den ut. Ikke umulig at jeg velger rosa jeg og :-)
Ha en super søndag.

Laila sa...

Dette såg skikkeleg "fresjt" ut. Artig teknikk.

Edny sine puslerier sa...

Det var fint å bruke to rosafarger. Kjempefint med de trekantene. Jeg så også den teknikken, så det må jeg prøve meg på;) Ha ei fin-fin uke;)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så fin og så morro å få det til så fint:) Jeg har lurt på om jeg skulle kjøpe meg skøyter ! Men har ikke tør, for jeg har ikke stått på skøyter siden barna var små ! Ser ut som dere hadde det morro :)
Ha en forsatt fin kveld :)

Kjersti sa...

Den ble utrolig fin, nydelig farge..
Må nok prøves ja :-)

Rita sa...

Det så ut som dere hadde det skikkelig gøy på isen....hadde jeg prøvd meg idag hadde det blitt mer som bambi på isen,er jeg redd :S. Sprek farge på løperen :D

Torill sa...

Friskt og flott :))

Sigrun sa...

Så stilig det blei i rosa!